Vouwgordijn

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar een zonwering voor in uw huis? Wij bieden verschillende zonweringen aan voor een unieke prijs! Rolgordijnen, lamellen en jaloezie├źn, een kleine greep uit onze assortiment. Wat wij u ook kunnen aanbieden zijn vouwgordijnen.

Vouwgordijnen geven een prachtige en sfeervolle uitstraling in uw woning. Het belangrijkste voordeel is dat vouwgordijnen als zonwering gebruikt kan worden. Bij vouwgordijnen kunt u kiezen uit semi-transparante of verduisterende stof. Deze vouwgordijnen houden het zonlicht buiten waardoor u geen last heeft van felle zonnestralen.

Onze vouwgordijnen worden gemaakt van sterk polyester of katoen. U kunt kiezen uit vouwgordijnen met of zonder baleinen. De baleinen houden het gordijn strak, omdat er in de vouwen van het gordijn staafjes zijn geplaatst.

Onderhoud en Installeren

Om het goed schoon te houden kunt u het beste eens in de drie maanden met een licht vochtig doek de eventuele vlekken verwijderen. De gordijnen worden aan de bovenkant geïnstalleerd en vallen trapsgewijs naar beneden. Onze vouwgordijnen kunnen ook geplaatst worden met een draai-kiep systeem.

Bent u benieuwd naar onze vouwgordijnen of naar het gehele assortiment? Aarzel niet en kom gauw langs in onze vestiging te Goes. Wij bieden u een passend en vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie of thee.