Header afbeelding 2

Kom uitvalschermen kopen in Goes

In Goes kunnen we bij Ambiance Zonwering Goes u uitstekend informeren over onze prachtige uitvalschermen.

Een strakblauwe lucht. Een felgele zon. Een heerlijk groot terras en schitterende tuinmeubelen met zachte kussens. Dan nog een koel drankje erbij en wat chipjes. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om er een heerlijke middag van te maken. Maar als u daar een poosje zit parelen de zweetdruppels al snel op uw voorhoofd en is er nergens meer een koel plekje te vinden.

Dear is echter wel een oplossing voor: uitvalschermen. Maak een sfeervolle en schaduwrijke plek van uw terras.


De pluspunten van een uitvalscherm

Qua temperatuur zijn er twee voordelen: niet alleen op het terras blijft het lekker koel, maar ook in huis blijft het fris. En met de uitgebreide keuze aan kleuren en dessins van het zonweringsdoek kunt u uw woning een aanzienlijk fraaier aanzien geven.


Let ook op de volgende pluspunten:

 • Alle maten die u wenst zijn verkrijgbaar tot een breedte van 10 meter en een uitval van 4 meter.
 • Wees niet bang voor een onverwachte regenbui. Het doek kan er tegen, omdat het waterafstotend is. Het doek moet wel droog zijn, voordat u het weer oprolt.
 • Het uitvalscherm kan op simpele wijze gemonteerd worden.
 • U kunt gemakkelijk onder het doek doorlopen.


 • Hoe kunt u het scherm bedienen?

  U kunt ervoor kiezen om vanuit uw luie stoel een compleet elektrisch systeem aan te sturen met een afstandsbediening of het eenvoudig te houden met een handmatige bandopwinder. Deze bedieningen kunnen aan de buiten- of de binnenzijde van uw woning geplaatst worden.  Behoeft een uitvalscherm onderhoud?

  Eigenlijk nauwelijks. Het zonweringsdoek is water- en vuilafstotend en kan tegen weer en wind. Bij het elektrische systeem heeft zelfs het slechtste weer geen invloed, omdat het doek heel strak opgewonden wordt.

  Wilt u advies en een demonstratie van de mogelijkheden? Kom dan naar onze showroom en wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren.