Header afbeelding 2

Prijs zonwering

Helaas, een standaard prijs voor zonwering kunnen we u niet geven. De kosten van bijvoorbeeld een markies, screen of een terrasoverkapping zijn niet met elkaar te vergelijken. Daarbij is zonwering een maatwerk product; iedere oplossing wordt exact op maat gemaakt wat de duurzaamheid en het comfort ten goede komt.

Gericht adviseren

Knikarmschermen, rolluiken, jaloezieën, uitvalschermen, lamellen, parasols... Er zijn talloze zonwering oplossingen met elk hun eigen toepassing en prijs. We raden u aan langs te komen in onze showroom en met een van onze adviseurs aan tafel te gaan zitten. Deze kan u op professionele wijze gericht adviseren over de voor uw situatie meest geschikte zonwering oplossing. Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseren we uw eisen en wensen. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor zonwering op maat inclusief een bij uw budget passende prijs.

Bedieningssystemen en accessoires

Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering voor binnen en buiten. Dat doen we goed, snel, volgens afspraak en conform de afgesproken prijs. We ontvangen u graag in onze showroom. Daar kunnen we u de laatste modellen zonwering tonen, uiteenlopende bedieningssystemen en andere accessoires demonstreren, en dieper ingaan op uw vragen. Als regionale zonwering specialist geven we u graag een maatwerk advies inclusief nette prijs voor de zonwering naar uw keuze.